Selvbetjening

Log in på klinikkens eportal her:

 Ved ferie lukkes for mail-korrespondance til ferierende læge.

 

NYE REGLER VED FORNYELSE AF RECEPTER PÅ VANEDANNENDE MEDICIN;

Per 15. maj ændrer vi vores procedurer for at udskrive vanedannende medicin. Baggrunden er Sundhedsstyrelsen og embedslægerne der har øget fokus på ordinationen af vanedannende medicin.

Det er blevet indskærpet at udskrivelse af denne type medicin udelukkende kan ske ved fremmøde. Derfor er det ikke længere muligt at få udskrevet disse lægemidler elektronisk eller per telefon.

Det gælder sovepiller(fx imovane, stilnoct mm), stærke smertestillende (morfin, oxycontin, oxynorm, tramadol, dolol, nobligan, doltard, palexia, kodein mm), beroligende(fx oxabenz, oxazepam, stesolid, hexalid mm) og ADHD medicin(ritalin, strattera mm)

Der er fremmøde uden tidsbestilling til dette på følgende tidspunkter;

Man-, Tirs- og Onsdag mellem 14.30-15.15

Torsdag 8.00-8.45

Ud over fremmødet til fornyelse af recepter, så skal alle brugere af ovennævnte have en årskontrol hos læge, hvor der tages stilling til videre brug, forsøg på nedtrapning mv.

Vi er enige med Sundhedsstyrelsen i at det er et godt projekt, der er sandsynligvis en del som godt kan trappes ud af disse typer medicin. Megen forskning viser at man faktisk ikke får flere smerter ved at blive trappet ud af stærkt smertestillende medicin, men til gengæld kan slippe for bivirkninger til medicinen.

Man må IKKE køre bil på hurtigt-virkende morfin- eller morfinlignende præparater som fx oxynorm, tramadol, dolol, kodein mm. eller benzodiazepiner(beroligende). Der findes grænser for hvornår man må køre bil på depotpræparaterne.